Práca, kariéra a motivácia

Mýty o podnikateľoch a podnikaní

Okolo podnikania si ľudia, ktorí nikdy nepodnikali vždy vytvárali množstvo mýtov. Tu je zopár z nich, ktoré zvyčajne brzdia ľudí, ktorí rozmýšľajú nad vlastným podnikaním.

Čítať ďalej

Zvýšte si plat, sebavedomie a inteligenciu za štyri mesiace cestovaním

Poznáte tú neznesiteľnú túžbu vypadnúť z rutiny? Na cestovaní nás niečo láka. Naštastie nie je iba o našom pocite, spraví nás tiež šikovnejšími, múdrejšími a bohatšími. Je to vedecky potvrdené.

Čítať ďalej

Ako vám môže pomôcť virtuálne sídlo v podnikaní

To, že každý podnikateľ potrebuje pre svoju spoločnosť sídlo, je fakt. Aj to, že nie každý potrebuje kanceláriu, pretože pracuje v coworkingových centrách, u klienta či doma, je fakt.

Čítať ďalej

"Work harder" je bullshit

Má skutočne zmysel neustále pracovať tvrdšie, byť efektívnejší? Čo takto sa zastaviť, a začať robiť niečo, na čom záleží?

Čítať ďalej

Ako v pražiarni kávy: Milujeme svoju konkurenciu!

V pražiarni kávy nebojujú proti konkurencii. Práve naopak - milujú ju, a sami si ju tvoria, aby mohli byť v budúcnosti úspešnejší. Ako je to možné?

Čítať ďalej

Chcete sa mať dobre? Buďte skutočným egoistom

Egoista je to hovädo z obrovským SUV, ktoré sa vám šuchlo na vaše parkovacie miesto. Alebo tá pani, ktorá zobrala z regálu obidva posledné oleje. Byť egoistom znamená byť zlý ... alebo nie?

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť