Online vychytávky

Ako nastaviť online predaj svojich produktov na automatizovaný režim?

Chcete predávať vlastný tovar na druhom konci Zeme bez toho, že by ste si museli prenajímať skladové priestory, baliť tovar alebo chodiť s balíkmi na poštu?

Čítať ďalej

Ako a kde si nechať vyrobiť logo za 5 dolárov?

Vytváranie dizajnu či už pre logo, etiketu, facebookovskú stránku alebo web stránku sú aktivity, na ktoré využívam outsourcing. Existujú viaceré mikropracovné portály, na ktorých sa možno prezentovať.

Čítať ďalej

Ako zarábať na YouTube + niektorí úspešní SK/CZ YouTuberi

YouTube.com je dobre známy väčšine z vás. Sledujete hudobné a zábavné videá, no možno málokto vie, že na YouTube sa dá aj pekne zarobiť.

Čítať ďalej

Poznáte Dropbox?

Dropbox je Cloud aplikácia na ukladanie a zdieľanie vašich súborov. Môžete v nej získať až 16GB úložného priestoru úplne zadarmo.

Čítať ďalej

Predstavenie 5 najznámejších svetových fotobank

Hlavné výhody aj nevýhody 5 najznámejších svetovo uznávaných fotobank. Dozviete sa, kde sú najlepšie zárobky, kde môžete stiahnuť obrázky zadarmo alebo, kde nájdete najkvalitnejšie fotografie.

Čítať ďalej

Hashtagy na sociálnych sieťach

V poslednom čase si všímam, že čoraz viac mojich priateľov na sociálnych sieťach používa pri písaní statusu, fotke alebo zdieľaní hashtagy.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť