Práca, kariéra a motivácia

Mýty o podnikateľoch a podnikaní

Okolo podnikania si ľudia, ktorí nikdy nepodnikali vždy vytvárali množstvo mýtov. Tu je zopár z nich, ktoré zvyčajne brzdia ľudí, ktorí rozmýšľajú nad vlastným podnikaním.

Čítať ďalej

Zvýšte si plat, sebavedomie a inteligenciu za štyri mesiace cestovaním

Poznáte tú neznesiteľnú túžbu vypadnúť z rutiny? Na cestovaní nás niečo láka. Naštastie nie je iba o našom pocite, spraví nás tiež šikovnejšími, múdrejšími a bohatšími. Je to vedecky potvrdené.

Čítať ďalej

Ako vám môže pomôcť virtuálne sídlo v podnikaní

To, že každý podnikateľ potrebuje pre svoju spoločnosť sídlo, je fakt. Aj to, že nie každý potrebuje kanceláriu, pretože pracuje v coworkingových centrách, u klienta či doma, je fakt.

Čítať ďalej

"Work harder" je bullshit

Má skutočne zmysel neustále pracovať tvrdšie, byť efektívnejší? Čo takto sa zastaviť, a začať robiť niečo, na čom záleží?

Čítať ďalej

Ako v pražiarni kávy: Milujeme svoju konkurenciu!

V pražiarni kávy nebojujú proti konkurencii. Práve naopak - milujú ju, a sami si ju tvoria, aby mohli byť v budúcnosti úspešnejší. Ako je to možné?

Čítať ďalej

Chcete sa mať dobre? Buďte skutočným egoistom

Egoista je to hovädo z obrovským SUV, ktoré sa vám šuchlo na vaše parkovacie miesto. Alebo tá pani, ktorá zobrala z regálu obidva posledné oleje. Byť egoistom znamená byť zlý ... alebo nie?

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť