Internet

Využite výhody online reklamy

Internetový priestor ponúka svojim návštevníkom nekonečné možnosti. Denne zaznamenáva miliardy návštev, pretože ľudia ho využívajú na získanie informácií, nákupy, prácu, rozhovory a zábavu.

Čítať ďalej

Tvorba web stránok a ich optimalizácia

Tvorba web stránok patrí do portfólia služieb spoločnosti ContentPress už nejakú dobu. Na druhej strane optimalizácia web stránok bola do portfólia služieb zaradená len pred nedávnom.

Čítať ďalej

Pokuta za technickú a emisnú kontrolu vám hroziť nemusí

Neriskujte zbytočné pokuty za prepadnutú TK a EK, jednoduchým riešením je aplikácia CarApp.info. Po registrácií a nahodení základných údajov a dátumov za vás aplikácia stráží všetky dôležité dátumy.

Čítať ďalej

Už žiadne pokuty za prepadnutú TK, EK a vyexpirovanú autolekárničku

Od marca 2016 vodiči dostávajú za neplatnú TK a EK pokutu, ktorú automaticky vygeneruje informačný systém po dátume platnosti TK a EK. Výška pokuty za TK je 166 EUR a rovnaká je aj za EK.

Čítať ďalej

3 dôležité prvky, bez ktorých sa váš web nezaobíde

Kvalitná prezentácia na internete sa pokladá za jednu z najúčinnejších foriem reklamy pre budúcnosť. A nie len pre ňu. Potenciálnych zákazníkov potrebujete osloviť najmä teraz.

Čítať ďalej

Tipy a triky pre hranie bezplatných online hier

Hranie bezplatných hier patrí medzi populárne spôsoby, ako stráviť svoj voľný čas. Na čo by ste pri hraní mali dbať?

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť