Práca, kariéra a motivácia

Aj v malom podnikaní môžete byť úspešní

Podľa posledných štatistík nie je záujem o podnikanie u nás až taký veľký. Možno sa však aj vám zdá, že vo vašom okolí vznikajú nové firmy.

Čítať ďalej

Úspech na vás nepočká

Asi takto premýšľajú všetci začínajúci podnikatelia. Je to pravda, no netreba ani nič unáhliť. Ak teda uvažujete nad tým, že začnete podnikať, rozhodne zvažujte svoje ďalšie kroky.

Čítať ďalej

Jedinečný FIREWALKING s Jiřím Vokáčom Čmolíkom

Firewalking je jednoducho zážitok, ktorý zmení pohľad na Váš vlastný život! Príďte prekonať svoje hranice, inšpirujte sa a naštartujte svojho vnútorného víťaza!

Čítať ďalej

Spôsob, ako sa ráno nakopnúť

Ani mne sa nechce ráno vstávať. Ani mne sa nechce ráno pripravovať niečo pod zub. Avšak stále je to najdôležitejšia časť dňa a záleží od toho náš celodenný výkon. Ako si to uľahčiť?

Čítať ďalej

Dve informácie, ktoré sú pre môj úspech najviac...

Pre mňa, na mojej ceste, sú dôležité len dva kroky. Prvý krok je pre mňa jednoznačne úprimnosť. Druhý krok je vedieť miesto. Mať víziu. Nie cieľ samotný.

Čítať ďalej

Ako napísať dobrý životopis a motivačný list?

Životopis a motivačný list sú vaša vstupenka. Vďaka nej sa vedľa vášho mena zapíšu prvé body. Vaše prvé skóre. Buď vás posunú ďalej alebo vyradia úplne.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť