Práca, kariéra a motivácia

Motivácia – ako si ju vytvoriť a udržať

V honbe za svojim snom je dôležité ostať motivovanými. Ako ostanete motivovanými a inšpirovanými? Dokážete udržať svoju vášeň a vzrušenie pre vec? Prečítajte si niekoľko našich rád.

Čítať ďalej

Ako jednoducho a účinne zaujať už po prvej vete?

Prezradím ti, ako byť zaujímavá už po prvej vete. Nemusíš sa už viac trápiť nad tým, čo povedať pri stretnutí s novým človekom. TU SÚ presné vety, ktoré keď použiješ, budeš atraktívnejšia o 99%.

Čítať ďalej

Odhalené: 6 tipov ako získať vysnenú prácu + 1 tajný pssst...

Mnohokrát sa stretávam s ľuďmi, ktorí si hľadajú prácu a nedarí sa im. Keď sa ich pýtam prečo je to tak, väčšinou mi povedia, že už skúšali všetko a proste to nejde. Mám pre teba tipy AKO to pôjde :)

Čítať ďalej

3 postoje, ktoré ti skutočne zmenia život

Vieš si predstaviť, že by si mala všetko po čom túžiš? Skvelú prácu, milujúceho partnera, perfektné kamarátky a veci, čo by ti robili radosť každý jeden deň? Väčšina žien to vníma rovnako.

Čítať ďalej

Vďaka sociálnym médiám môže nájsť novú prácu až 23 % zamestnancov!

Sociálne médiá sú čoraz častejším aktívnym nástrojom na vyhľadávanie vhodných kandidátov. Recruiterom umožňujú nazrieť do profilov aj tých uchádzačov, ktorí aktuálne nereflektujú na ponuku práce.

Čítať ďalej

57 000 absolventov VŠ a chcú robiť HOCIČO!

“Človek, ktorý žije v neustálom strachu, že vykoná niečo, za čo nedostane odmenu, nikdy nevykoná veľa. Nebude nadpriemerne platený, ani príliš hodnotený.” Prečo?

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť