Práca, kariéra a motivácia

Cesta mladého Košičana z gymnázia až do predstavenstva ČEZ ESCO!

Ako si zabezpečiť skvelú kariéru? Vyspovedali sme mladého Košičana Mateja Šantu, ako sa mu podarilo presadiť sa v medzinárodnej firme ČEZ ESCO.

Čítať ďalej

Aké otázky môžete dostať pri pracovnom pohovore?

Väčšina z nás už nejaké pohovory má za sebou. Jedno je však isté, že aj pri piatom, šiestom ... pohovore, či chceme priznať, alebo nie, máme v žalúdku motýľa, v krku hrču a mysľou nám víri otázka: ...

Čítať ďalej

Ktoré 3 aktivity z Vás urobia LÍDRA už v mladom veku?

Kedysi to bolo tak, že na vedúcich postoch boli väčšinou starší ľudia. Starší rovnalo sa lepší. Ale dnes je všetko INAK!

Čítať ďalej

Ako zarobiť peniaze z domu

Dvere k tejto časti sú slovíčko zarábať. Nie zarobiť jednorázovo, ale pravidelne. Robiť prácu z domu, robiť ju pravidelne a zarábať tak viac peňazí, než kedykoľvek v minulosti.

Čítať ďalej

Ako začať podnikať

Ako som vďaka 1. triku vybudoval vo svojich 20 rokoch úspešné podnikanie s pasívnym príjmom vyše 2134€ mesačne a ako to môžeš urobiť aj ty.

Čítať ďalej

8 znakov, že asi skutočne potrebujete zmeniť prácu

Zmena je život. A to platí aj o zmene zamestnania. Ako však zistíte, že ju skutočne potrebujete? Tento článok vám snáď poskytne odpoveď..

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť