Zdravé potraviny

  • 20.02.2021
  • Rocco
  • 0
  • 893
  • 0
  • 0

14 denní dieta – proč s ní zhubne jen někdo?

14 denní dieta představuje zajímavý, avšak poměrně náročný hubnoucí program, který může přinést velmi slibné výsledky. Co tato dieta obnáší?

Čítať ďalej

Superantioxidant: Detox tela pomocou čerstvých štiav

Je mnoho typov a diét na detoxikáciu tela. Podľa americkej bylinkárky a naturopatky Lindy Page krátka 3 - 7 denná očista pomncou džúsu je dobrý spôsob, ako uvoľniť toxíny zo systému.

Čítať ďalej

Ovocné tyčinky so superfoods

Všetci, čo sa snažia žiť zdravo a k pohybu pridávajú aj kontrolu svojej životosprávy, vedia, že trend zdravých ovocných a müsli tyčiniek ja stále živý. My sme objavili ovocné tyčinky Pure Nuts.

Čítať ďalej

Sušené mäso

Sušené mäso je veľmi trvanlivé, zbalíte ho aj napríklad len do vrecka a jeho nároky na miesto sú minimálne. Je veľmi výhodné práve z hľadiska pomeru jeho váhy k bohatosti proteínov v ňom obsiahnutých.

Čítať ďalej

Orieškové maslá

Orieškové maslá sú momentálne veľmi módne v oblasti zdravej výživy. Vďaka tomu, že sú sú bohatým zdrojom zdravých tukov ich veľa výživových poradcov a odborníkov odporúča. Sú teda vhodné?

Čítať ďalej

Mrazom sušené ovocie (lyofilizované ovocie)

Ovocie je neoddeliteľnou súčasťou vyváženej stravy. Odjakživa sa ľudia snažili uchovať ovocie čo najdlhšie po obratí. Mrazom sušené ovocie (lyofilizované) je 100% čisté ovocie.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť