Móda

Vtipné rodinné a svietiace tričká – ideálny outfit a darček pre malých aj veľkých

Neviem ako Vy, ale odkedy sa nám narodilo naše dieťatko, nákupy v obchodoch vyzerajú o čosi inak. A najväčšia radosť je práve z darčekov pre ten náš poklad!

Čítať ďalej

Najzaujímavejšie kombinácie vôní, ktoré zmenili svet

Veda a umenie idú vo svete parfumov ruka v ruke. Miešanie rôznych vonných esencií je totiž akousi umeleckou disciplínou so štipkou alchýmie. Poznáte parfumy, ktoré spôsobili v ponímaní vôní revolúciu?

Čítať ďalej

V akom svadobnom obleku pôjdete k oltáru? Poradíme vám, ako vybrať ten pravý oblek pre ženícha

Čo nevidieť budete stáť pred oltárom, kde si so svojou vyvolenou poviete svoje „áno“? ešte než k tomu dôjde, čaká vás kúpa svadobného obleku. Ktorý z nich je ten pravý práve pre vašu svadbu?

Čítať ďalej

Ako a prečo si kúpiť svoje prvé „dospelácke“ slnečné okuliare

Značkové slnečné okuliare by mali oči v prvom rade chrániť pred slnkom a nebezpečným UV žiarením. Obyčajné tmavé sklíčka nestačia, dôležitý je UV filter. Viac sa dočítaš v ...

Čítať ďalej

Minimalistický štýl obliekania šetrí vašu peňaženku, čas a je neustále IN

Už názov nám napovedá, že základom minimalistického štýlu je jednoduchosť. Základným mottom je myšlienka, že menej je niekedy viac.

Čítať ďalej

Je vôbec móda pre mužov? Nie je starostlivosť o svoj vzhľad zženštilá?

O móde v súvislosti s mužnosťou sa vedú už roky vášnivé debaty. Mal by muž venovať pozornosť tomu, ako vyzerá? Mal by sa o seba starať? Mal by si kupovať kvalitné šaty? Nemal by “smrdieť aj z fotky”?

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť