Práca, kariéra a motivácia

Ako zariadiť vašu meetingovku?

Konferenčná miestnosť, známa aj ako meetingovka, je v každej firme mimoriadne dôležitá. Ako ju zariadiť tak, aby ste sa v nej cítili pohodlne vy, vaši kolegovia a potenciálni partneri?

Čítať ďalej

Ako dlho sa čaká na úradný preklad?

Pokiaľ ste študovali alebo pracovali v zahraničí, je veľká pravdepodobnosť, že raz budete potrebovať úradný preklad svojich dokumentov.

Čítať ďalej

Rada pre podnikateľov – ako vyriešiť nutnosť sídla vašej firmy?

Ak začínate podnikať, budete určite riešiť niekoľko administratívnych krokov a náležitostí. Napríklad definovanie sídla vašej novej firmy. Prečo virtuálne sídlo na území Bratislavy?

Čítať ďalej

Slová a činy, ktorým sa v práci treba radšej vyhnúť

Ako v bežnom, tak aj v pracovnom živote by ste si mali vedieť zachovať určitú etiketu a osobný postoj k veciam, ktoré sa vašej práce týkajú a ľudí, s ktorými sa na pracovisku stretnete.

Čítať ďalej

Ako zaujať na ,,prvú šupu"? Prispôsob prezentáciu ako človek človeku!

Človek je tvor, ktorý sa dokáže naučiť čokoľvek. Od hrania na hudobný nástroj po transplantáciu srdca. Vždy ma to udivovalo a asi nikdy neprestane. Prirodzene sa chceme učiť nové veci, napredovať.

Čítať ďalej

NEREČNI A KONAJ! Video-recenzia na knihu

Uznávaný motivátor Brian Tracy v tejto knihe účinne zhŕňa všetky svoje doterajšie teórie o mysli a sebadisciplíne. Prichádza s metódou zbavovania sa zlozvykov a ich nahrádzania dobrými návykmi.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť