Internet

Päť najlepších online hier roku 2017

Aké online herné tituly budú v roku 2017 patriť medzi populárne? Ktoré sa oplatí si vyskúšať? Dnes vám predstavíme päť hier, ktoré patria vo svojich kategóriách medzi tie najzaujímavejšie.

Čítať ďalej

Klasická televízia je prežitok, alternatíva môže byť internetová televízia naplno.tv

Asi ste už počuli o slávnych menách slovenskej YouTube scény - Gogo, Expl0ited, Selassie. Hráči a vlogeri na plný úväzok. Pravdepodobne ste už narazili aj na youtuberky, ktoré sa deň za dňom líčia.

Čítať ďalej

Podnikáte? Urobte z internetu svojho spojenca

Hovorí sa, že dnes je na webe už všetko, ale ak tam vaša firma nemá stránku, potom to samozrejme nie je pravda. Keď si necháte vytvoriť stránku, musíte sa o ňu starať.

Čítať ďalej

Sociálna sieť Instagram - aplikácie a príslušenstvo olloclip

Sociálnu sieť s fotografiami Instagram pozná väčšina mladých ľudí. Pre tých čo ju ešte nepoznajú, je tu video, ktoré vám ju priblíži. Pre tých čo ju poznajú mám zopár tipov na aplikácie a olloclip.

Čítať ďalej

Vyhľadávač Google.sk miluje videá na YouTube

Ak sa odkaz na váš web, blog alebo e-shop po zadaní kľúčového slova alebo slovného spojenia nenachádza na prvej, druhej stránke vyhľadávača Google.sk, tak wáš web ako keby ani neexistoval.

Čítať ďalej

Slovenský start-up vo svete

Zrodenie slovenskej sociálnej siete, ktorá spája dve absolútne odlišné životy. Online a offline svet.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť