Nové články

Denné menu v Bratislave podľa vlastnej chuti

Niekedy padne jedlo z reštaurácie vhod. Nemusíme stihnúť navariť alebo si do práce či do školy zabudneme zabaliť stravu, alebo sa jednoducho chceme pri chutnom dennom menu porozprávať.

Čítať ďalej

Servis mobilov: Na čo by ste si mali pri jeho výbere dať pozor?

Chystáte sa dať svoj mobilný telefón do opravy? Ak plánujete svoje zariadenie zveriť do rúk servisných technikov, mali by ste im dôverovať.

Čítať ďalej

Štrngnite si s rumom

Rum nepijú iba námorníci a piráti, je taký chutný, že si určite získa aj vás. Hodí sa do čaju, do pečenia, do miešaných nápojov, ale tí praví fajnšmekri si ho vychutnajú najmä čistý.

Čítať ďalej

Najčastejšie závady iPhone: S ktorými sa možno stretnete a ako sa dajú vyriešiť?

Produkty značky Apple nás lákajú kombináciou štýlového minimalistického dizajnu a dokonalej harmónie jednotlivých komponentov, no v neposlednom rade tiež prvotriednou kvalitou, ktorou je značka známa.

Čítať ďalej

Nájsť vhodné svietidlo do kúpeľne nemusí byť také ľahké

Hoci v kúpeľni netrávime toľko času ako napr. v obývačke, jej dizajn by sme nemali podceniť. Preto dbáme na výber sanitárneho vybavenia, obkladov a dlaždíc, doplnkov, ale rozhodne aj osvetlenia.

Čítať ďalej

6 dôvodov prečo povedať USA áno!

Množstvo krajín, nevynímajúc USA, sú poctené návštevou cestovateľov z rôznych kútov sveta. Prečo práve Spojené štáty americké? My Vám povieme 6 dôvodov prečo povedať USA áno.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť