Som hrdý Slovák

Milujete Slovensko pán Kiska?

Nech už by znela Vaša odpoveď na túto otázku akokoľvek, mali by ste odstúpiť z postu prezidenta Slovenskej republiky. Stačí k tomu len štipka sebareflexie.

Čítať ďalej

Michaela Michelová - video rozhovor pre naplno.tv. 17 otázok nielen o písaní.

V spolupráci s internetovou televíziou naplno.tv sme urobili rozhovor s najčítanejšou autorkou článkov na informačno-vzdelávacom portáli iamcool.sk za rok 2016 Michaelou Michelovou

Čítať ďalej

Na obzore protikorupčná šaškáreň organizovaná tretím sektorom

Alebo skôr pokus o slovenský Majdan? Vláčiky na protest budú zadarmo :o) Aké pekné... Niekto sa usiluje, aby sme sa v hojnom počte zúčastnili.

Čítať ďalej

Kto z koho!... Zvíťazí skutočný človek, alebo budú ľudstvo naďalej ovládať a zneužívať paraziti??

Sme súčasťou vzácneho, dôležitého obdobia, v ktorom sa odohráva rozhodujúci súboj medzi svetlom a temnotou, medzi pravdou a pokrytectvom... medzi skutočným človekom a parazitom.

Čítať ďalej

Otvorený list Róbertovi Ficovi

Vážený pán premiér, dovoľujem si Vám touto cestou napísať zopár pre mňa dôležitých riadkov ohľadne azylovej politiky EÚ, ktorej alternatívu práve pripravujete v spolupráci s Európskou komisiou.

Čítať ďalej

Ako sa ľuďom kradne les

Trenčín! Moje rodné, milované mesto vlastní vzácnosť, ktorá zas a znova vlieva život do duše človeka... prináša pokoj, čistú hlavu... prináša spojenie človeka s prírodou.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť