Nové články

Orieškové maslá

Orieškové maslá sú momentálne veľmi módne v oblasti zdravej výživy. Vďaka tomu, že sú sú bohatým zdrojom zdravých tukov ich veľa výživových poradcov a odborníkov odporúča. Sú teda vhodné?

Čítať ďalej

Múdre citáty sú ako palica pútnika, o ktorú sa môže oprieť

Po ceste môžeš kráčať aj sám... Sám sebe učiteľom, liečiteľom, sudcom, rukou ktorá trestá... i spasiteľom.

Čítať ďalej

Mrazom sušené ovocie (lyofilizované ovocie)

Ovocie je neoddeliteľnou súčasťou vyváženej stravy. Odjakživa sa ľudia snažili uchovať ovocie čo najdlhšie po obratí. Mrazom sušené ovocie (lyofilizované) je 100% čisté ovocie.

Čítať ďalej

Rada pre podnikateľov – ako vyriešiť nutnosť sídla vašej firmy?

Ak začínate podnikať, budete určite riešiť niekoľko administratívnych krokov a náležitostí. Napríklad definovanie sídla vašej novej firmy. Prečo virtuálne sídlo na území Bratislavy?

Čítať ďalej

Slová a činy, ktorým sa v práci treba radšej vyhnúť

Ako v bežnom, tak aj v pracovnom živote by ste si mali vedieť zachovať určitú etiketu a osobný postoj k veciam, ktoré sa vašej práce týkajú a ľudí, s ktorými sa na pracovisku stretnete.

Čítať ďalej

Minimalistický štýl obliekania šetrí vašu peňaženku, čas a je neustále IN

Už názov nám napovedá, že základom minimalistického štýlu je jednoduchosť. Základným mottom je myšlienka, že menej je niekedy viac.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť