Amatérsky film a fotografia

(Ne)Cool Profilovka

Možno by sa niekto ani nepozastavil nad tým, akú má profilovku na obľúbenej sociálnej sieti. Dnes je fenomén, že prvý kontakt s naším vizuálom má verejnosť práve prostredníctvom sociálnych sietí.

Čítať ďalej

7 tipov ako pri fotografovaní využiť predmety z domácnosti

Sledujte fotografa Markusa Bergera, ktorý vám ukáže ako predmety, ktoré sa bežne používajú takmer v každej domácnosti, môžu zaujímavým spôsobom vylepšiť vaše fotografie.

Čítať ďalej

Fotografia je radosť - "uhol pohľadu" - pocity

Dnešný článok je “prelomový” keďže ak dnes uvedené “pravidlá” skombinujete s tými predchádzajúcimi, to vám zaistí že vaše fotky budú nie len krajšie ale budete môcť “vytvárať” aj pocity.

Čítať ďalej

Fotografia je radosť - “uhol pohľadu” - Hlavná téma

Fotografia ako taká je aj komunikačným prostriedkom. Aby sme to divákovi uľahčili, fotografia by mala mať svoju ústrednú tému. Nemusí to znamenať nič zložité, môže to byť psík ležiaci v tráve...

Čítať ďalej

Fotografia je radosť - "uhol pohľadu"

Ak si budeme dávať pozor na malé drobnosti jedna a tá ista fotka môže vyvolať/vyvoláva úplne iné pocity. Ešte inak, jedna a tá ista fotka sa môže zmeniť z menej dobrej na dobrú.

Čítať ďalej

Z nás jeden, jeden z nás (hraný amatérsky film)

Napohľad bezvýznamné stretnutie na prechode pre chodcov spečatilo ich osud. Nela a Alex sú mŕtvi, no dostali šancu - ale len pre jedného. Na týždeň sa ich životy spojili, aby sa dohodli pre koho.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť