Zábava

Dekorácie na párty a oslavy, ktoré by Vám nemali chýbať

Oslavy a párty sú udalosti, na ktoré sa vždy tešíme. Predstavujú možnosť stretnúť sa s priateľmi a rodinou, vychutnať si spoločnosť a zároveň osláviť dôležité míľniky v našich životoch.

Čítať ďalej

Nápady na darčeky ku Dňu otcov: Tričká

Deň otcov sa neodvratne blíži a spolu s ním aj chvíľka, kedy si milovaný rodič rozbalí váš darček. Ak ste nad darčekom ešte nepremýšľali, môžete siahnuť po niečom kreatívnom.

Čítať ďalej

Viete, kde sa môžete naučiť hrať online poker?

Poker je kartová hazardná hrá, ktorá sa hrá buď v klasickej herni alebo kasíne a môže sa hrať aj online, prostredníctvom rôznych online herní.

Čítať ďalej
  • 13.12.2017
  • A Mb
  • 0
  • 3068
  • 0
  • 0

Keď je tantrická masáž zážitkom

Ako dosiahnuť nezabudnuteľný zážitok pri tantrickej masáži? Uvoľnite sa a zažite nové podoby vzrušenia, aké ste ešte nezažili.

Čítať ďalej

Desať najčudnejších faktov, ktoré ste o kasínach nevedeli

Bez ohľadu na to čo si o kasínach, športovom stávkovaní a celkovo hazarde ako takom myslíte, sú kasína miestom mnohých zaujímavých príbehov.

Čítať ďalej

Nápady na babskú jazdu

Stretnutie s kamarátkami z detstva nie je len bežným stretnutím, a preto by sa malo aj patrične osláviť, tými najzaujímavejšími a najbláznivejšími spôsobmi. Zabáva a vzrušenie by nemalo mať konca.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť