Nové články

Ako na rodinný rozpočet

Vie vaša rodina hospodáriť? Dokážete si každý mesiac odložiť z toho, čo vám v rozpočte zvýši? Pokiaľ nie, nasledujúce rady sú určené presne pre vás.

Čítať ďalej

Ovocné tyčinky so superfoods

Všetci, čo sa snažia žiť zdravo a k pohybu pridávajú aj kontrolu svojej životosprávy, vedia, že trend zdravých ovocných a müsli tyčiniek ja stále živý. My sme objavili ovocné tyčinky Pure Nuts.

Čítať ďalej
  • 27.04.2018
  • Emam
  • 0
  • 1474
  • 1
  • 0

Ako a kedy naplánovať deň, aby sme neboli pod časovým tlakom?

Každý deň sme pod tlakom okolia, úloh ktoré si sami stanovíme. Častokrát sa v tom celom zozname dokážeme stratiť a na sklonku dňa zistíme, že sme nič nestihli urobiť.

Čítať ďalej

6 zaujímavostí o atramente a atramentovej tlačiarni

Možno aj vy máte doma atramentovú tlačiareň a zdá sa vám, že ide o tú najnudnejšiu vec na svete. Nie tak celkom. Aj atrament ako taký môže byť pomerne zaujímavou témou. Presvedčte sa o tom aj vy.

Čítať ďalej

Španielčina čoraz viac priťahuje mladých ľudí

Vedieť cudzí jazyk je v dnešnej dobe takmer nevyhnutnosť. Existujú zamestnania, v ktorých sa už pri nástupe od uchádzača vyžaduje znalosť aspoň jednej cudzej reči. Ktorý jazyk si ale vybrať?

Čítať ďalej

Sušené mäso

Sušené mäso je veľmi trvanlivé, zbalíte ho aj napríklad len do vrecka a jeho nároky na miesto sú minimálne. Je veľmi výhodné práve z hľadiska pomeru jeho váhy k bohatosti proteínov v ňom obsiahnutých.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť