Nové články

Výhody investovania do Bitcoinu & Ako do neho investovať

Ako investovať do Bitcoinov a výhody z toho plynúce - súčasný výskum ukazuje, že niektorí z najbohatších ľudí na svete investujú do Bitcoinu.

Čítať ďalej
  • 03.07.2017
  • Dram
  • 0
  • 3221
  • 1
  • 0

Java Virtual Machine

Čo si vždy chcel vedieť o Java Virtual Machine (známej aj ako JVM), ale bál si sa opýtať? Dozvieš sa tu: www.learn2code.sk

Čítať ďalej

3 dôležité prvky, bez ktorých sa váš web nezaobíde

Kvalitná prezentácia na internete sa pokladá za jednu z najúčinnejších foriem reklamy pre budúcnosť. A nie len pre ňu. Potenciálnych zákazníkov potrebujete osloviť najmä teraz.

Čítať ďalej

Ako zaujať na ,,prvú šupu"? Prispôsob prezentáciu ako človek človeku!

Človek je tvor, ktorý sa dokáže naučiť čokoľvek. Od hrania na hudobný nástroj po transplantáciu srdca. Vždy ma to udivovalo a asi nikdy neprestane. Prirodzene sa chceme učiť nové veci, napredovať.

Čítať ďalej

Echinacea purpurová a jej všestranné využitie v medicíne

Echinacea purpurová je liečivá rastlina podobná našej margarétke. Echinacea purpurová je známa najmä svojim pozitívnym vplyvom na obranyschopnosť ľudského organizmu.

Čítať ďalej

Prečo sa vám kurz SQL databáz môže hodiť?

Vedieť pohybovať sa vo svete IT je v dnešnej dobe neoceniteľná „cestovateľská“ devíza. A inak tomu nebude ani v budúcnosti, veď kolesá technologickej mašinérie sa krútia naplno.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť