Nové články

  • 13.12.2017
  • A Mb
  • 0
  • 3080
  • 0
  • 0

Keď je tantrická masáž zážitkom

Ako dosiahnuť nezabudnuteľný zážitok pri tantrickej masáži? Uvoľnite sa a zažite nové podoby vzrušenia, aké ste ešte nezažili.

Čítať ďalej

Čo je Bitcoin a ako funguje?

Bitcoin je nový druh peňazí. Je to mena, sieť a software v jednom. Bitcoin je nezávislá internetová open-source peňažná mena, ktorou je možné platiť prostredníctvom úplne decentralizovanej P2P siete.

Čítať ďalej

Rozhovor so športovcom: Matej Hliničan, badminton

Rozhovor so športovcom: Profesionálny badmintonista Matej Hliničan a jeho pohľad na badminton doma i v zahraničí.

Čítať ďalej

Pokuta za technickú a emisnú kontrolu vám hroziť nemusí

Neriskujte zbytočné pokuty za prepadnutú TK a EK, jednoduchým riešením je aplikácia CarApp.info. Po registrácií a nahodení základných údajov a dátumov za vás aplikácia stráží všetky dôležité dátumy.

Čítať ďalej

Zážitkový darček - jazda na plug-in hybride BMW i8

V dnešnej dobe znamená zážitkový darček pre mnoho ľudí viac ako vecný darček. A jazda na plug-in hybridnom automobile BMW i8 nielen, že poteší nejedného človeka, ale mu aj vyčarí úsmev na tvári.

Čítať ďalej

Útek z chaosu

Stopár ľudskej duše ju prenasledoval. Jasne počula jeho monotónne slová: „Spinkaj ďalej!...Spinkaj!...Budem za teba aj myslieť, tebe stačí prežívať.“

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť