Nové články

5 najčastejších dôvodov, prečo sa vám nedarí schudnúť

Dali ste si novoročný záväzok schudnúť, ale nedarí sa vám? Možno robíte niektorú z týchto 5 chýb. Nový rok je príležitosťou na nové predsavzatia.

Čítať ďalej

Viete, kde sa môžete naučiť hrať online poker?

Poker je kartová hazardná hrá, ktorá sa hrá buď v klasickej herni alebo kasíne a môže sa hrať aj online, prostredníctvom rôznych online herní.

Čítať ďalej
  • 23.04.2019
  • Linco
  • 0
  • 1762
  • 1
  • 0

Prečo je tak málo online kurzov v slovenčine

Kým na svete existuje množstvo platforiem pre rôznorodé online kurzy a viaceré dáta naznačujú enormný rast tohto trhu, na Slovensku sa online vzdelávanie stále nachádza v plienkach.

Čítať ďalej

Hľadáte program na fakturáciu? Vyskúšajte iDoklad - faktúry online

Hľadáte program na fakturáciu? Strácate sa v množstve rôznych programov? Potrebujete program, ktorý je jednoduchý, ale zároveň komplexný?

Čítať ďalej

Tantra jedinečné výhody pre moderného človeka

Keď prvýkrát počujete slovo "tantra", môže vo vás vyvolať rôzné zvláštne asociácie. Alebo už viete, že vám tantra dáva veľké výhody do života?

Čítať ďalej

Zberateľstvo automobilových modelov a iné koníčky

Keď má človek voľný čas, snaží sa ho vyplniť užitočne a zmysluplne. Každý sa snaží nájsť si to „pravé orechové“. Koníčky sú výborným relaxom a perfektnou zmenou voči každodennej rutine.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť