Nové články

Ako sa vysporiadať s auditom účtovníctva

Vedenie účtovníctva je povinnosť ktorá sa vzťahuje na všetky spoločnosti podnikajúce na Slovensku. To znamená že toto je činnosť známa každému podnikateľovi.

Čítať ďalej

Čo je to aspartam a prečo si treba dávať pozor na výrobky, ktoré ho obsahujú?

Mikuláš je za dverami a s ním aj čas nákupných košíkov plných sladkostí. Mnohí ani netušíme, čo obsahujú rôzne čokoládky, ktoré paradoxne predávajú hlavne v obchodoch so zdravou výživou.

Čítať ďalej

Raci a ryby v riekach alebo voňavý záchod? Ako veľmi sú škodlivé čistiace prostriedky?

Keď zákazník kupuje čistiaci prostriedok, tak sa väčšinou sústredí pri výbere iba na jednu resp. dve veci a tou je či prostriedok vyčistí a cena.

Čítať ďalej

5 spôsobov ako naplno rozvíjať svoju kreativitu

Myslíte si, že kreativita sa nedá rozvíjať? Omyl. Každý sa s ňou rodí a pomocou niekoľkých jedhoduchých krokov ju v sebe môžete rozvíjať aj vy.

Čítať ďalej

Aké okná a dvere vybrať na novostavbu?

Staviate alebo plánujete stavbu rodinného domu? Pri výbere okien a dverí sa stretnete so širokou ponukou. V týchto pár riadkoch Vám dám zopár tipov, ako sa na trhu okien zorientovať

Čítať ďalej

Otvorený list Róbertovi Ficovi

Vážený pán premiér, dovoľujem si Vám touto cestou napísať zopár pre mňa dôležitých riadkov ohľadne azylovej politiky EÚ, ktorej alternatívu práve pripravujete v spolupráci s Európskou komisiou.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť