Nové články

Forex robot: Automatický obchodný systém

Obchodníci si želajú investovať bez akéhokoľvek zásahu do obchodu. No a samozrejme bez rizika a s nadštandardnými výnosmi. Automatický obchodný systém je alternatívou.

Čítať ďalej

Pozeraj za to, čo vidíš...

HAKUNA MATATA - netráp sa! „Rozprávky nevznikali ako uspávanky, aby deti skôr zaspali; prichádzali na svet ako výpoveď, aby sa dospelí zobudili.“ Milan Rúfus

Čítať ďalej

2 mesiace bez televízora = otvorené dvere do mojej duše

Pokazený televízor spustil niečo, čo možno neviem presne popísať. Cítim, akoby som otvorila všetky okná a dvere do svojej vlastnej duše. Zrazu oveľa plnšie a voľnejšie dýcham. Bez výčitky, schuti.

Čítať ďalej

Klientelizmus? Sem s ním

Klientelizmus - je to zlo? Alebo prezlečené dobro? A prečo by si aj ty mal byť hrdým klientelistom? Čo je to vlastne klientelizmus? A je skutočne zlý?

Čítať ďalej

Kvalitná gastronómia v Žiline

Kvalitné reštaurácie vo svojom meste väčšina z nás pozná. Problém vybrať tú správnu nastáva skôr vtedy keď zavítame do cudzieho mesta, ktoré často nenavštevujeme a potrebujeme sa najesť.

Čítať ďalej

Klasická televízia je prežitok, alternatíva môže byť internetová televízia naplno.tv

Asi ste už počuli o slávnych menách slovenskej YouTube scény - Gogo, Expl0ited, Selassie. Hráči a vlogeri na plný úväzok. Pravdepodobne ste už narazili aj na youtuberky, ktoré sa deň za dňom líčia.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť