Nové články

Ako sa zbaviť večného negativizmu a sťažovania sa

Keď sa budeme stále na niečo sťažovať, tak sa nám budú nepríjemné veci aj stávať, budeme ich priťahovať svojou nekonečnou hundravosťou. Skúsme sa radšej na veci pozrieť vždy z tej lepšej stránky.

Čítať ďalej

Ako v pražiarni kávy: Milujeme svoju konkurenciu!

V pražiarni kávy nebojujú proti konkurencii. Práve naopak - milujú ju, a sami si ju tvoria, aby mohli byť v budúcnosti úspešnejší. Ako je to možné?

Čítať ďalej

Nepohodlný pán Fico

V súčasnej dobe tu máme krásny príklad toho, ako zákerne funguje davo-elitársky systém riadenia spoločnosti, v ktorom je skutočná MOC ukrytá a z bezpečia poťahuje svojimi nesvojprávnymi bábkami.

Čítať ďalej

Založenie s.r.o. v číslach, koľko zaplatíte a koľko môžete ušetriť?

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným je zdĺhavý proces, ktorý nielenže stojí peknú kôpku peňazí, ale preskúša aj vašu trpezlivosť. Pripravte si nervy ...

Čítať ďalej

Chcete sa mať dobre? Buďte skutočným egoistom

Egoista je to hovädo z obrovským SUV, ktoré sa vám šuchlo na vaše parkovacie miesto. Alebo tá pani, ktorá zobrala z regálu obidva posledné oleje. Byť egoistom znamená byť zlý ... alebo nie?

Čítať ďalej

Pitný režim, čo piť a ako piť....

Byť či nebyť... piť či nepiť...? To je otázka... Ale málokto pozná na ňu odpoveď. Čo tým chcem vlastne povedať?

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť