Škola života

Prečo si o tebe myslím, že si veľmi šikovná?

Veľakrát si samy o sebe myslíme, že to čo robíme alebo to aké sme, nie je nijako výnimočné. OMYL! Vždy existujú ľudia, ktorí to ocenia a dokonca mnohokrát sú za to ochotní aj veľmi dobre zaplatiť.

Čítať ďalej

11 školáckych chýb, ktoré robí väčšina ľudí pri budovaní svojej značky

Kiežby som vedela pred 5 rokmi to, čo viem teraz... Ušetrila by som si kopu času a smerovala by som svoje aktivity k tomu, aby som lepšie prezentovala samú seba a vybudovala si svoju osobnú značku.

Čítať ďalej

Máte chuť odísť zo Slovenska? Tu je jeden typ

Aj vy ste sa už pristihli pri tom ako rozmýšľate o tom, že by ste najradšej už z tohto zkorumpovaného Slovenska vypadli niekam ďaleko? Ja sa priznám, že áno.

Čítať ďalej

Ako dobro nad vysokou školou zvíťazilo a ja som našla seba

Ako som všetkých pobúrila a predsa našla šťastie. Príbeh, v ktorom sa možno nájdete aj vy. Príbeh jedného dievčaťa, ktoré sa rozhodlo ostať dieťaťom aj keď od nej očakávali niečo iné...

Čítať ďalej

Denník – jeho výhody a ako si ho vytvoriť

Mnoho z najpôsobivejších ľudí v histórii si viedlo detailné denníky. Slúžili na dve veci: pravidelné zaznamenávanie udalostí a očistná katarzia.

Čítať ďalej

LE STELLE

O tom, ako občas následujeme znamenia. Keď berieme náš život do vlastných rúk, lebo hviezdy sú vyčerpané.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť