Škola života

Máte množstvo povinností? Použite techniku zoznamu!

Začínate deň s myšlienkou na to, aký náročný pracovný deň Vás čaká? Rozbolí Vás hlava pri pomyslení na to, koľko pracovných úloh musíte vyriešiť?

Čítať ďalej

Spoznať človeka za 5 minút? Prečo nie!

Nedávno sa mi dostal do rúk text, ktorý sľuboval prečítanie človeka za pár minút. Po jeho dôkladnom naštudovaní som sa rozhodla vyskúšať ho v praxi.

Čítať ďalej

Komfortná zóna – kde sú Vaše hranice?

Komfortná zóna človeka (alebo tiež zóna pohodlia) predstavuje všetko to, čo patrí do nášho sveta plného istoty a bezpečia. Sú to ľudia, zvieratá, veci, ktorými sa človek obklopuje rád, ale tiež záujmy

Čítať ďalej

Asertivita – aké miesto má vo vzťahoch?

V medziľudských vzťahoch častokrát dochádza k hádkam a ku konfliktom. Hoci sú hádky vo vzťahoch potrebné, rozpor odlišných názorov či postojov by mal prebiehať korektne, aby vzťah nenarušil.

Čítať ďalej

Filmy, ktoré zmenia váš pohľad na biznis

Film "Czech mad man" je inšpirovaný výpoveďou skutočným podnikateľom, ktorý dodnes zarába na doménovom biznise cca 5.000.000 USD ročne.

Čítať ďalej

5 toxických správaní, ktoré by ste nemali tolerovať

Ak sa snažíte vytvoriť si lepší život pre seba, je veľmi dobrý nápad zhodnotiť ľudí, ktorých máte blízko seba, aby ste sa ubezpečili, že nevykazujú chronické, toxické správanie.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť