Finančný tip

8 trikov, ako do USA (work and travel) čo najlacnejšie a ušetriť až 1485 EUR

Work and Travel USA môže byť veľmi lacné a aj veľmi drahé, pokiaľ nemáte dobré informácie. Ak vás zaujíma ako na programe Work and Travel čo najviac ušetriť, tak tento článok je presne pre vás. :)

Čítať ďalej

Založenie s.r.o. v číslach, koľko zaplatíte a koľko môžete ušetriť?

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným je zdĺhavý proces, ktorý nielenže stojí peknú kôpku peňazí, ale preskúša aj vašu trpezlivosť. Pripravte si nervy ...

Čítať ďalej

4 najčastejšie chyby pri riešení hypotéky

Hovorí sa, že „mýliť sa je ľudské“. Pri riešení hypotéky nás omyly a chyby môžu priviesť až k exekúcií alebo k strate peňazí. Najviac chýb robíme pod finančným tlakom a vo finančnom strese.

Čítať ďalej

Môj osobný kurz finančnej gramotnosti

Kurz finančnej gramotnosti - osobná skúsenosť. Prečo by práve finančná gramotnosť mala naozaj byť jedným z nosných predmetov na školách?

Čítať ďalej

7 pravidiel finančnej gramotnosti

V niektorých životných oblastiach je dobré pravidlá porušovať. V oblasti finančnej gramotnosti je dodržiavanie pravidiel nevyhnutnosťou. 7 pravidiel finančnej gramotnosti.

Čítať ďalej

Finančná gramotnosť – povinný predmet do škôl

Finančná gramotnosť je súbor znalostí, ktoré človeku umožňujú porozumieť financiám a správne s nimi zaobchádzať v rôznych životných situáciách.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť