Nové články

Intuícia (úvaha)

Úvaha o intuícii, stručné myšlienky o dôležitosti intuícii pre osobnosť človeka a o tom ako sa intuícia môže v živote prejaviť do reality pri štúdiu, práci alebo v interakcii s rodinou.

Čítať ďalej

Nechaj úspešný obchod bežať čo najdlhšie

Často sa stretávam s ľuďmi, čo robia tú istú chybu. Myslia na peniaze, ktoré ešte nezarobili, ako keby ich už mali vo vrecku. Platí to rovnako vo Forexe ako v hociktorej inej sfére finančného života.

Čítať ďalej

Prečo si o tebe myslím, že si veľmi šikovná?

Veľakrát si samy o sebe myslíme, že to čo robíme alebo to aké sme, nie je nijako výnimočné. OMYL! Vždy existujú ľudia, ktorí to ocenia a dokonca mnohokrát sú za to ochotní aj veľmi dobre zaplatiť.

Čítať ďalej

Motivácia – ako si ju vytvoriť a udržať

V honbe za svojim snom je dôležité ostať motivovanými. Ako ostanete motivovanými a inšpirovanými? Dokážete udržať svoju vášeň a vzrušenie pre vec? Prečítajte si niekoľko našich rád.

Čítať ďalej

11 školáckych chýb, ktoré robí väčšina ľudí pri budovaní svojej značky

Kiežby som vedela pred 5 rokmi to, čo viem teraz... Ušetrila by som si kopu času a smerovala by som svoje aktivity k tomu, aby som lepšie prezentovala samú seba a vybudovala si svoju osobnú značku.

Čítať ďalej

Rozmýšľať pri podnikaní sa oplatí – príbeh Tomáša Baťu

Článok hovorí o tom, ako rozmýšľal podnikateľ Tomáš Baťa, a prečo by mali takýmto spôsobom rozmýšľať aj súčasní podnikatelia.

Čítať ďalej
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť