Blog

Čo by si mal vedieť o kreativite [VIDEO]

Je kreativita talent, alebo schopnosť, ktorá sa dá trénovať? Toto video odhaľuje princípy tvorivosti z pohľadu NLP a hypnózy.

Čítať ďalej

10 krokov k nastaveniu GPS kariéry a života

Aj Vy používate GPS v aute, keď sa chcete dostať z bodu A do bodu B? V dnešnej rýchlej dobe si niekedy už ani nevieme predstaviť cestu bez tohto malinkého a užitočného zariadenia.

Čítať ďalej

7 dní, ktoré ťa dostanú bližšie k tvojim cieľom

Každý z nás to pozná. Dávame si novoročné predsavzatia určujeme si ciele, chceme to alebo tamto. A potom sa vyhovárame, keď sa nás niekto spýta, či sa nám to už podarilo :)

Čítať ďalej

Kurz ,,Základy podnikania 2015,,

Prečo sa prihlásiť na nový kurz "Základy podnikania 2015" - upútavka k novému kurzu. Kurz je určený začínajúcim podnikateľom (SZČO) a záujemcom o podnikanie.

Čítať ďalej

5 lifestylových otázok pre ľudí v plnej sile

Cítite sa v plnej sile. Štartujete svoju kariéru snov, prípadne rozbiehate svoj skvelý start-up. Alebo ste už ďalej a naplno prežívate svoj produktívny život. Tak potom tu pre vás máme 5 otázok.

Čítať ďalej

Podávate ruku ako zdochnutú rybu? 10 zlých podávaní rúk!

Ak chcete spraviť dobrý dojem, pri stretnutí dávajte pozor na veci, ktoré o vás veľa vypovedajú. Dôležitým indikátorom je aj „obyčajné“ podanie ruky.

Čítať ďalej
Blížiace sa kurzy
Najnovšie komentáre
Najčítanejšie články
Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s tým, že používame súbory cookie. Ďalšie informácie Zatvoriť